Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Subota 17.03.2012.
08:00
Kurir rs A
Lider SRS Vojislav Šešelj u iznošenju svoje završne reči odbrane kao argument potegao i slučaj glumca Žarka Lauševića.
Subota 17.03.2012.08:12
Ко је пратио овај случај око Лаушевића, схватиће да је Шешељ у праву. У Србији је изигравао црногорског националисту и лепо живео.
Subota 17.03.2012.08:39
danas je na delu crnogorizacija srbije . novosti pod upravom crnogorca su izdale u zadnje vreme tri knjige. prva je milovana djilasa,crnogorskog nacionaliste i tvorca novocrnogorske nacije. druga je jova kapicica,crnogorskog nacionaliste koji je svasta radio srbima . rece jos uzged ,nikad vise srpske okupacije u crnoj gori. nije jasno u kojoj je on funkciji kod nas ,ako smo mi za crnogorce okupatori. uredno prima svakog meseca penziju crnogorskog nacionalnog heroja,a srbi iz srbije mu uredno placaju,uz nekretnine koje je srbima uzeo. i treca je zarka lausevica,crnogorskog nacionaliste . za ovu knigu je vezana nevidjena reklama,a srbi niz srbije uredno kupuju.
Subota 17.03.2012.08:46
srbima ocigledno nema ko da kaze da se smece ne kupuje. u daljim radnjama saplemenika dalje ide crnogorski kurir ,koji predlaze film o caru dusanu. predlozi crnogorski kurir 5 glumaca za ulogu cara dusana. 5 glumaca,4 crnogorca. navodno najvise nekakvih glasova/ne zna se kad i ko i na koji nacin je glasao/ je dobio crnogorski glumac zarko lausevic. i zamislite nutkaju nam u sred srbije umesto srpskih glumaca, crnogorskog glumca koji je ubio dva coveka i pobegao u ameriku. a srbi cute i kupuju knjige koje nam se nude.
Subota 17.03.2012.08:53
Šešelj ako želi dobru odbranu, ona mora biti efektivna i kratka. Razuđivanje uvek razvodnjava, niko više i ne sluša ako počne od Kulina bana. Mnogo nepotrebne priče je velika greška.
Subota 17.03.2012.09:36
Slažem se načelno sa vama u mišljenju. Međutim, ovaj slučaj je specifičan po mnogo čemu. On je prinuđen da se spušti na njihov nivo kako bi konstantno pravio paralele i bukvalno im crtao njihove gluposti evocirajući ih, ali naravno na samo njemu svojstven umjetnički način karikiranja. VOJVODA DOLAZI USKORO U SRBIJU ŽIV I ZDRAV!!! ODNEKUD VJERUJEM DA I AMERIKANCIMA SADA ODGOVARA DA DOPUTUJE. KAKO BI SPASILI DJELIMIČNO UGLED SUDA I DA BI VOJA NAPRAVIO HAOS U SRBIJI I TIME POMUTIO KONCE EVROPI I SRBIJU OKRENUO KA RUSIMA!!! ŠIPTARI I AMERI SPREMAJU POGROM SRBA NA KOSOVU I METOHIJI!!!
Subota 17.03.2012.10:46
Razmišljala sam naglas čisto sa pravničke tačke gledišta, iznošenje mutnih radnji sadašnje, i prethodnoh vlasti može i na drugi način, to njega neće da odbrani. On bi morao da skrati priču, i tok izlaganja usmeri na sebe i svoje proživljeno tokom svih tih godina.
Subota 17.03.2012.20:49
Ne znam!? Mislim da je neizvodljivo tako nešto a da se izbjegne patetika. Voja je jako ponosan da bi iznosio svoja osjećanja. To ne doliči junaku. Uostalom on je u toj svojoj nevolji uspio sasvim njih da uništi i razgolići.
Subota 17.03.2012.10:58
To je izjavio Hrvat koji pokusava da bude Srbin. Seselj je obican ratni huskac i folirant. Lausevic je gospodin covek veci Srbin nego sto ce Seselj ikad da bude. Nikad on nece izaci iz zatvora sad ima da mu roknu jos desetino godina.
Subota 17.03.2012.11:32
Ej Vojo, u sve se mešaš i svuda se praviš pametan - zato si i tu gde jesi! Čak se praviš da si četnički vojvoda. Samo se pitam kakav to četnički vojvoda više voli komuniste nego Kralja? To samo kod nas može da prođe. Čovek ti jedino može priznati da si inteligentni mangup koji je na kraju napravio budalu od sebe!
Subota 17.03.2012.16:02
Tacno je sve sto napisa..on jeste inteligentan ali slusajuci njegovu odbranu pitam se zasto mu treba ipak da o nekim stvarima govori tako ubedljivo i tako sigurno kao da je toliko mocan da mu niko nista ne moze...smesne su mi neke izjave od coveka natprosecne inteligencije...nije mi sad jasno zasto mesa Zarka u sve ovo..Zarko nije ubio sa predumisljajem i kad je pucao ovoj dvojici nije na celu pisalo da su Srbi..ovo je tek glupost...to da li je bio nacionalista ne znam ali sa ovim izjavama mislim da ispade on mnogo veci nacionalista...
Subota 17.03.2012.17:46
Niste u pravu, Lausevic je ubio iz osvete, ne u nuznoj samoodbrani. Otisao je do auta, uzeo pistolj, i vratio se da ih pobije. I treceg je za ceo zivot vezao za invalidska kolica. Taj nacin ubistva bi se u vecini zemalja Zapada smatralo ubistvo iz osvete. Takodje nije samoodbrana ni ako neko krene na tebe, ti izvuces pistolj, on krene da se udaljava od tebe, a ti pucas onda na njega. Nekad se uzme za olaksavajucu okolnost npr ako te napadac prvo fizicki povredi, i krene da se udaljava, a ti povredjen(a) drzis pistolj i pucas u roku od nekolike sekunde. Moras dokazati da nisi vladao/la sobom zbog povrede u tom trenutku, jer opet nije bila nuzna samoodbrana.
Subota 17.03.2012.19:29
Nema tu nevinih, kao što ni Šešelj nije nevin. Teško je ući u tuđu glavu i videti iz njegove perspektive stvari. Strah izopačuje i ljude i njihove reakcije. Lako je posle biti hladnokrvni sudija koji uzima meru celom događaju i učesnicima. Naravno da svako želi da opravda sebe, ali ne treba grešnik da kamenuje druge grešnike da bi sakrio svoj greh.
Subota 17.03.2012.21:19
mya nemoj...ko je izmislio to da je isao po pistolj pa se vratio d aih ubije?...to samo izmislja onaj koji hoce da ga razapne koji hoce danadje njegovu krivicu tamo gde je nema...zamislite samo istu situaciju negde u Srbiji...a ima ih koliko hoces..bahatost je osobina koja se skupo placa...izazivati nekog i traziti djavola se vraca tragicno na zalost...ne bih sad o Zarku vec o tome d amnogi ovde hoce d aje on kriv jer su nacionalisti...sta vam je u poslednje vreme pa sad svako ko nije Srbin mora da bude spaljen na lomaci?..Nisam nikog nikad gledala po tome odakle je nego kakav je covek...kad ovo citam najvise mi je muka od mojih Srba...gde ste se to pogubili?
Subota 17.03.2012.18:42
Presuda Seselju je ionako vec napisana, koje god argumente on izneo, sudije ce ignorisati. Zato koristi priliku da ismejava svoje neprijatelje, povlaceci inteligentne pravne paralele sa svojom optuznicom. Ne zaboravite Lausevic je svojevremeno glumio u predstavi koja je ismejavala Svetog Savu. Nek ide sad Lausevic, ako je toliko dobar glumac, u Hrvatsku, CG, ili Sarajevo/Zenicu/Tuzlu i tamo nastavi svoju glumacku karijeru, ta uloga mu je odlicna preporuka za tamo. Taman posla da citam njegovu knjigu. Odavno mi je neko poslao to emailom, kao PDF, ni otvorio nisam. Briga me sta ta glumacka bagra pise, jos trostruki ubica.
Subota 17.03.2012.19:32
Ti kao ono u Ćopićevom Nikoletini Bursaću kad hoće da ga biju partizani zato što je u predstavi glumio Nemca.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)